Beheer en onderhoud

Als eigenaar van vastgoed rekent u zowel op gepland als ad hoc, en soms zelfs op acuut onderhoud. Met ons vakmanschap houden we uw gebouw in topconditie. Het onderhoudsteam van Ballast Nedam kan u het volledige beheer uit handen nemen, of onderhoud verrichten via een servicecontract of op afroep. We staan zelfs in het weekend of middenin de nacht voor u klaar. Zo zijn we al vaste partner voor vele woningcorporaties, beleggers, zorginstellingen en ziekenhuizen.

Planmatig en meerjarig onderhoud

Voor planmatig en meerjarig onderhoud maken we specifieke afspraken. Met onze expertise stellen we een uitgekiend onderhoudsplan voor meerdere jaren voor u op. En vanzelfsprekend voeren we de werkzaamheden vakkundig uit. Zo bent u ervan verzekerd dat uw gebouw in topconditie blijft, gedurende lange tijd. We denken dat we dit zo kwalitatief goed en economisch slim doen, dat we openstaan voor prestatiecontracten met een looptijd vanaf 10 jaar. U een zorg minder.

Onverwacht onderhoud

Er zijn altijd onderhoudsklussen die plotseling optreden en zich niet aankondigen. Bijvoorbeeld veroorzaakt door een storm, een storing of iets anders onvoorziens. Dan kunt u vertrouwen op ons onderhoudsteam. Elke dag trekken we eropuit om niet-planmatig onderhoud in de regio uit te voeren. Vaak werken we op basis van een serviceabonnement, dan weet u precies waar u aan toe bent.

24-uursservice

Storingen vinden vaak plaats op momenten dat niemand meer bereikbaar is. Wij wel, want de onderhoudsservice van Ballast Nedam is 24/7 bereikbaar. Onze vakmensen staan met hun compleet geoutilleerde bedrijfsauto’s altijd paraat. Zo kunnen we urgente onderhoud- en reparatiewerkzaamheden snel en adequaat uitvoeren. En blijft de overlast van de storing beperkt. U kunt over deze 24-uurs storingsdienst beschikken via een abonnement.