Nieuwbouw

Nieuwbouw is niet meer wat het geweest is. Het is namelijk sneller geworden. Flexibeler. Goedkoper. Industrialisatie maakt dat mogelijk, ook wel bekend als prefab, modulair bouwen of ‘lego-lisering’. De ontwikkeling is nog maar net goed op gang, maar u heeft nu al tal van keuzemogelijkheden. We kennen alle laatste ontwikkelingen en adviseren u daar graag over. Zo zorgen we dat u optimaal profiteert.

Nieuwbouw is teamwork. Tussen u en ons. U bepaalt wat u wilt, bijvoorbeeld de indeling van het beoogde pand en de gewenste uitstraling. Op basis van onze expertise als bouwer adviseren we u vervolgens hoe dat het beste is te realiseren. Met de best passende bouwtechnieken en methodieken. En waar mogelijk met prefab. Zo komen we gezamenlijk tot uw optimale resultaat.

Utiliteitsbouw

Woon-zorggebouwen, scholen, kantoren en bedrijfsgebouwen, u kunt bij ons terecht voor uiteenlopende projecten. Geen uitdaging is ons te gek. Zo hebben we ook al zorgcentra, ziekenhuizen en laboratoria op onze naam staan. Juist de unieke functie van het gebouw en de daarbij behorende specifieke wensen geven elk project kleur. Zoals een sterkere draagvloer, grotere ruimtes, een hoger plafond, of grote machinerie. Wij realiseren het.

Appartementen

We zijn dé regionale specialist in appartementencomplexen. Of het nu gaat om 20 of 200 appartementen, elk project wordt met dezelfde toewijding en met hetzelfde hoge afwerkingsniveau opgeleverd. Aspecten als kwaliteit, planning, kosten, veiligheid en organisatie onderwerpen we aan accurate bewaking en beheersing. Zo trekken we de verantwoordelijkheid naar ons toe. U een zorg minder.