Planontwikkeling en projectontwikkeling

Bent u een nieuw project gestart en zit u in de initiatieffase? Onze planontwikkelaars en projectmanagers denken graag met u mee, zowel strategisch als tactisch. En maken de vertaalslag van het eerste ontwerp naar een beheersbaar en realistisch plan dat binnen budget past. Zo nemen we u alle zorg uit handen.

Ervaren

Bouwen en ontwikkelen, we doen niet anders. Onze mensen beschikken dan ook over uitgebreide kennis en ruime ervaring. Op zowel bouwtechnisch vlak als op het gebied van bouwkosten, risicobeheersing, procedures, vergunningen en overige relevante wet- en regelgeving zoals milieu en duurzaamheid. Met die ervaring doorzien we vanaf het allereerste moment de haken en ogen van een project. En we doorgronden de volledige potentie.

Ondernemend

Onze planontwikkelaars en projectmanagers werken met plezier samen in elke denkbare vorm, maar in praktijk werken we vooral in een bouwteam of turnkey. En wist u dat we ook zelf projecten initiëren door samen met Ballast Nedam Ontwikkeling gronden en gebouwen te verwerven voor herbestemming? Dat maakt onze projectontwikkelaars doortastend en ondernemend.

Grondige aanpak

Zorgvuldig tasten we alle mogelijkheden af met alle keten- en projectpartners: overheden, beleggers, woningcorporaties, mogelijke beheerders en gebruikers. Bovendien luisteren we graag naar uw wensen, maar ook aandachtig naar wat de markt wil. Wij observeren, signaleren en analyseren; precies in die volgorde. Die grondige aanpak levert het meest interessante eindresultaat.