Bouwen aan bedrijven

De juiste huisvesting is niet alleen bepalend voor de merkbeleving en productiviteit, maar kleurt ook de boekhouding. Het ideaal is dat de vierkante meters efficiënt benut worden, zodat het rendement hoog is. Daarnaast kan een gebouw de visuele identiteit perfect tot leven brengen, en een motiverende omgeving vormen. Maar bedrijven veranderen, en gebouwen verouderen. Het is een voortdurende zoektocht uw vastgoed effectief in te vullen. En er is veel winst te behalen.

Zeker wanneer u specialistische werkzaamheden verricht, is goede huisvesting lastig te vinden. En tegelijk o zo belangrijk om uw werkprocessen goed uit te voeren. Dan helpt u uw business vooruit met nieuwbouw, uitbreiding of renovatie. Dat geldt net zo hard bij meer standaard werkprocessen, maar wanneer u uw merkidentiteit sterker in uw pand wilt aanbrengen en meer beleving wilt creëren. Daarmee geeft u het werkethos een boost, en onderscheid u zich op de (arbeids)markt.

Uitgekiend plan

Renovatie, uitbreiding of nieuwbouw is maatwerk. In ontwerp, in financiering en in het proces. Onze experts denken graag vanaf het eerste moment met u mee. We verdiepen ons in uw merkidentiteit en functionele bedrijfsprocessen en stemmen het gebouw daar perfect op af. We verwerken actuele veiligheidseisen en slimme duurzaamheidswensen. Volgens hoge standaarden brengen we de ruimtes up-to-date en zorgen ervoor dat het complex uw visuele identiteit ademt, in elke grote ruimte en in elk detail. Dat deden we al voor honderden bedrijfsgebouwen, productiehallen en bedrijfsverzamelgebouwen. Geen bedrijfstak heeft nog geheimen voor ons.

Snelle bouw, minimale overlast

Tijdens de bouw of renovatie blijft uw ‘winkel’ gewoon open. Daarom stemmen we onze werkzaamheden zorgvuldig af, zodat u minimale overlast ervaart. Dat doen we door heldere afspraken te maken, een strakke planning te hanteren en voortdurend goed te communiceren. Ook tijdige oplevering is cruciaal, want tijd is geld. Naast hoge kwaliteit leveren we daarom ook solide deadlines. Die we realiseren. Vraag dat maar na in de markt.