Ballast Nedam Midden

Wie we zijn

Ballast Nedam kent u wellicht van de enorme infrastructurele projecten zoals bruggen, tunnels en wegen. Maar we zijn juist ook lokale projecten blijven doen, hier in Utrecht, Gelderland en Overijssel. We maken gebruik van de uitgebreide expertise, daadkracht en professionele projectorganisatie van het internationale bouwconcern dat we inmiddels zijn. Waarmee we gewoon bouwen voor thuis.

Ballast Nedam Midden richt zich volledig op vastgoed in Utrecht, Gelderland en Overijssel, gestapelde bouw en zorgvastgoed. Daar liggen onze ervaring en kracht. In onze projecten combineren we onze lokale kennis en ervaring met de enorme expertise van het Ballast Nedam-concern. Hierdoor hebben we voor elk project – hoe ambitieus, complex of kleinschalig ook – altijd de juiste knowhow én mensen beschikbaar.

Kwaliteit begint bij planvorming

Van Ballast Nedam Midden kunt u een doordacht plan verwachten, goed georganiseerd en kwalitatief uitgevoerd. Natuurlijk doen we dat voor een eerlijke prijs, maar niet ten koste van alles. Kwaliteit staat centraal. Dat begint bij de bouwplanontwikkeling, waarbij we met ons technisch inzicht en ruime ervaring graag conceptueel meedenken met uw belangen. Soms is dat een snelle bouwtijd, het optimaliseren van grondwaarde of duurzaamheid. En soms is dat meewerken aan spraakmakende architectuur of een bijzonder gebouwconcept. Onze experts denken mee vanuit elk perspectief. Zodat het eindresultaat daadwerkelijk datgene oplevert waar u en uw gebruikers behoefte aan hebben.

Mensen centraal

Wij organiseren onze processen rond ons grootste goed: onze medewerkers. Zij krijgen veel verantwoordelijkheid en vrijheid, zodat ze kunnen groeien en ideeën ontplooien. Zo groeit onze expertise. En onze binding met de regio. Want het zijn juist onze mensen die met de voeten in het veen staan. Utrechtse, Gelderlandse en Overijsselse veen. Veel van onze mensen zijn in de regio opgegroeid of zijn er woonachtig. Dat maakt de band extra bijzonder.

Met resultaat

Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats, niet de kosten. Maar we geloven dat we juist daarmee kosten kunnen besparen. Bijvoorbeeld door vernuftige bouwmethodieken te bedenken. Of door optimaal samen te werken met partners in de keten. Want we werken graag langdurig samen met partners waarin we geloven, zodat we elkaars expertise goed begrijpen en elkaar steeds beter aanvullen. Dat is een prettige en gezonde manier van samenwerken waarbij we elkaar uitdagen en scherp houden. Het leidt tot hogere kwaliteit werk en nieuwe inzichten. En het werkt efficiënt. Daar plukt u de vruchten van.