Samen grensverleggend

Hoge kwaliteit, volgens een solide proces, voor een eerlijke prijs. Zo kent u Ballast Nedam. En dat kunt u natuurlijk ook van ons verwachten. Om dat te garanderen, scherpen we voortdurend ons beleid aan. Door onderstaande speerpunten bent u verzekerd van een waardevolle partner voor uw project. Vandaag én morgen.

Duurzaam? Doen!

Duurzaamheid staat steeds vaker centraal. Omdat klanten dat willen. Maar ook omdat we zelf onze verantwoordelijkheid nemen. Want de bouw-, installatie en vastgoedbranche heeft de unieke kans verduurzaming te versnellen. Wij voelen ons verplicht die kans te grijpen. Ballast Nedam heeft zich dan ook gecommitteerd aan de Sustainable Development Goals die de Verenigde Naties formuleerden. Daar gaan we voor. Niet door innovaties af te wachten of over beleid te praten. Maar door zelf bewust in de markt te staan, initiatief te nemen en het gewoon te dóen. Samen met u.

Samenwerking in de keten

Klanten laten zich steeds beter adviseren, waardoor een project steeds specifiekere wensen kent. Innovatieve materialen, een logistiek complexe omgeving of een buitengewoon snel proces. Om dat soort wensen mogelijk te maken, werken we steeds nauwer samen met ketenpartners. Voor langere tijd. Want dan leren we pas echt van elkaars expertise. En daar plukt u de vruchten van.

Presteren als team

Samenwerking is de sleutel tot succes. Dus zijn onze projectleiders bovenal coördinator van een samenwerking, waarvoor ze een open sfeer scheppen en helder communiceren. Waarbij we naar u en elkaar luisteren, begrip tonen voor de ander, en op elkaars werk vertrouwen. Dat is niet alleen prettig werken, het levert ook betere inzichten op en leidt tot een duurzame samenwerking. En het brengt elk project tot een kwalitatief en tijdig eindresultaat.