Thuis in Utrecht en Gelderland

Die prachtig glooiende OV-terminal in Arnhem? Dat is het werk van Ballast Nedam. Zo realiseerden we meer opmerkelijke gebouwen in deze regio. Het Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Het nieuwe hoofdkantoor van a.s.r. in Utrecht. Het Het Carnisius College in Nijmegen. En wist u dat het hoofdkantoor van Ballast Nedam in Nieuwegein staat? Deze regio is ons thuis.

Utrecht, Gelderland en Overijssel zijn buitengewoon populair. Met het zeer gewaardeerde groen van de prachtige Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug. En met geconcentreerde stedelijke gebieden waarin hard gewerkt en prettig gewoond wordt, zoals in Apeldoorn, Zwolle en Enschede. En in Arnhem, Amersfoort en Utrecht.

Projecten in de regio

In Hilversum bouwden we poppodium en oefenruimte De Vorstin, een landmark van jewelste. In Arnhem realiseerden we het complete IJsseloord 2 bedrijventerrein, inclusief bedrijfspanden van onder meer van B32 groep, Firestone, en EIFFEL. Het bedrijfspand van Lexus Louwman is BREEAM gecertificeerd en het pand van DEKRA – thuis van KEMA-Keur – bevat een hoogwaardige testruimte. In Nijmegen verzorgden we de renovatie en nieuwbouw van het Carnisius College, waarbij we veel kenmerkende oude elementen konden behouden. Zo hebben we al veel projecten in deze regio gerealiseerd.

Utrecht, stad met ambities

De stad Utrecht maakt zich klaar voor een groeiende stroom toeristen. Zo krijgt het stationsgebied een enorme facelift. We leverden er al Circulair paviljoen The Green House en Rijkskantoor De Knoop op en werken nu aan de Galaxy Tower. Daarnaast willen veel jongeren na hun studie in de stad blijven wonen, waarvoor er veel woningen worden ontwikkeld. Daarvoor realiseerden we in Leidsche Rijn al diverse nieuwbouwprojecten. En we ontwikkelden voor het Sint Antoniusziekenhuis 2 nieuwe, vrij in te delen vleugels, momenteel in gebruik als moeder-kind-centrum. Mooie projecten waarmee we de stad helpen haar ambities te realiseren.